maanantai 6. tammikuuta 2014

Neuvontamateriaalin tuottaminen & Juliste

Tämän yksilötehtävän tavoitteena on, että opit tuottamaan matkailuyritykseen neuvontamateriaalia tutkinnon perusteiden mukaisesti. 


Tehtävän ohjeet:


Määrittele itsellesi oma matkailuyritys, jolle laadit neuvontamateriaalia. Voit luoda uuden yrityksen tai valita jo olemassa olevan, esim. työssäoppimispaikan. 

Minun ongelmakseni koitui julisteen teko...valitettavasti meidän koneessa ei Microsoft Publisher toiminut ja kun tein julisteen Worldilla, en saanut liitettyä sitä blogiin...Suurin ongelma oli etten saanut liitettyä julisteeseen kuvia enkä pystynyt sommitella teksiä mitenkään! Liitin tähän kuitenkin tekemästäni julisteesta tekstit ja yrityksen logon. Yritän tehdä julistetta vielä kun pääsen koulun koneelle :) Tärkeintä että työ on tehty!


Teen työn kesän työssäoppimispaikastani; Vauhtifarmi, Nurmijärvi


Kenelle; Yksityishenkilöille, synttäri- ja polttari porukoille sekä yrityksille

Mitä; Elämyspalveluita, ruokaa & saunaa sekä erillisestä tilauksesta majoitusta

Miten; Toimipisteessä ison maatilan alueella tapahtumaa elämysten tuottamista erillaisilla aktiviteeteillä. Tarjolla kaikkea vaijeri liu'usta - armyrataan.

Imago; Aina iloisen ja rempseän henkilökunnan tarjoama palvelu antaa asiakkailleen unohtumattomia kokemuksia loppuelämäksi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti